למרות דיווחים ראשוניים על ירידה בהגעת המפגינים למוקדים המרכזיים של ירושלים וקיסריה, נרשמה פעילות רחבה יותר ברחבי עשרות מוקדי מחאת הגשרים השחורים. 11 מפגינים נעצרו בירושלים בגין האשמות לתקיפת שוטר והפרת הסדר הציבורי.
למרות דיווחי התקשורת על ירידה ברמת ההגעה של מפגינים בירושלים ובקיסריה, אלפים הפגינו בעשרות נקודות נגד ראש ממשלה שנאשם בעבירות חמורות. ע"פ דיווח של עיתון הארץ, אלפים מחו מול מתחם מעון ראש הממשלה בירושלים, בעוד מאות נוספים מחו נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו מול מעונו הפרטי בקיסריה. בהתאם, אלפים ברחבי הארץ בעשרות מוקדים הפגינו נגד ראש ממשלה נאשם בפלילים ונגד הניהול הכושל של ממשלת ישראל נוכח משבר הקורונה החברתי-כלכלי. המשטרה עיכבה ועצרה לאורך המחאה 11 חשודים, בחשד לעבירות הפרת סדר ותקיפת שוטר.
- פריצה בחומת המבצר: הפתקים המועברים לידי ראש הממשלה במסגרת משפטו הפלילי לא נשמרים, ותוכנם לא מאוכסן
- מעל 5 מיליון ב-16 חודשים: עלויות משכורות יועצי ראש הממשלה מטעם משרדו נחשפות
- הרשות השופטת מודה: "הפתקים הביטחוניים" המועברים לראש הממשלה במהלך עדותו במשפטו לא נבחנים
- מעל שנה אחרי: חלק מהפריטים הרפואיים בערכת הרפואה של מחבלי הנוח'בה היו תוצרת ישראל
- הערכה: עשרות אתרי עתיקות בישראל נפגעו במהלך הלחימה בדרום ובצפון
בירושלים התרחשה דרמה גדולה. הערב התחיל בקריאות "הוא נוכל" בהתייחס לראש הממשלה. תחילה חסמה המשטרה צעדה שכוונה לעבר בית הנשיא ועצרה את אחד המפגינים מאחר שהיא לא היתה מאושרת. לאחר מכן, הצליחה קבוצת מפגינים לעקוף את המשטרה ולהגיע לבית הנשיא. עד אז עצרה המשטרה ארבעה נוספים. נוסף לכך עצרה המשטרה שני מפגינים בחשד שתקפו שוטרים.
בקיסריה, מאות הפגינו נגד נתניהו בכיכר מוזיאון הראלי ואלפים נוספים הפגינו בעשרות מוקדים ברחבי הארץ.
ממשטרת ישראל נמסר: " משטרת ישראל פעלה לאורך המחאה שהתקיימה במשך מספר שעות, על מנת לאבטח ולאפשר את קיומה בכיכר פריז. בתוך כך, זיהו ומנעו השוטרים מספר התארגנויות של מפגינים ברחובות סמוכים, וסמוך לבית הנשיא שמטרתם הייתה לצאת בתהלוכות בניגוד לחוק", והוסיפו: "לאחר שחלק גדול מהמפגינים עזבו את ההפגנה, נשאר קומץ שהחל להפר את הסדר והמשיך לחסום את צירי התנועה, תוך התעלמות מהקריאות החוזרות של המשטרה, להתפזר באופן עצמאי. כוחות המשטרה פיזרו את מפרי הסדר, פינו את הצומת ופתחו אותו לתנועה".